Művészi alkotások papírból

Bejegyezte: mariposa 2011. május 2.









Sokszor hallom, hogy a papírnak meg vannak számlálva a napjai. Ez lehet, hogy igaz az irodai munkára, mert ott a számítógép egyre inkább átveszi a szerepét, de biztosan nem igaz, ha papírból készített képekről, szobrokról vagy egyéb alkotásokról van szó. Ilyen csodákat láthatunk egy angol nyelvű noupe blog két oldalán is (egy és kettő), ahol egymástól nagyon eltérő, különböző technikákkal (ragasztással, hajtogatással, vágással stb.) készült, időnként meghökkentő alkotásokat mutatnak be. Vannak 3D-s képek, ruhák, portrék, szobrok, állatok, fák, sőt még autók is. Vannak színes és egyszínű művek. Mindegyik más és mindegyik hihetetlen ügyességről és fantáziáról tanúskodik. Érdemes böngészni a képeket, hátha beindul a fantáziánk és ki tudja, talán kedvet kapunk és legközelebb valamilyen papírból készült ajándékkal lepjük meg szeretteinket.

Megjegyzések (1)

  1. Csillanás szerint:
  2. Szépek, komolyan tetszenek.. A művészet nem ismer lehetetlent! A minap rögzítettem a Gimpelés közben a koordinátákat, hova kattintok, mennyi időt töltök el egy ponton.. Abból hasonló érdekes már-már művészi alkotás jött létre.

    Ennek itt az a nagy előnye szemben a Gimp-es kattintásokkal, hogy ha megunod még begyújthatsz vele :). (mondhatni még hideg téli napokra is egy kis melegséget hoz a ..)

     

Megjegyzés küldése

Népszerűek