Blogger képgaléria beépítve

Bejegyezte: Horváth Gyula 2011. szeptember 16.

A Blogger sokat változott az utóbbi időben. De ezek a változások nem a fő felületet érintették, az olvasó nem látott belőlük sokat. A remek új archívum kinézeteket talán észrevette, de a kezelő felület változását biztos nem. Most viszont egy nagyon látványos változás van készülőben, de úgy veszem észre még nem mindenütt. Nevezetesen a Lightboxos képmegjelenítést alapból fogja tudni a Blogger. Nagyító effekt nincs, csak villámgyors megjelenítés és a képernyő alján a bélyegképeken a lapozás. Érdekes mellékhatás, hogy aki tett Lightboxot a blogjára, ahogy itt a 8boxon is írtam róla, annál most mind a két effekt él, előbb a telepített, majd amikor abból a képből kilép az ember akkor a gyárilag beépített. Itt a 8boxon még nem működik, de a KépKaton igen, ott meg lehet nézni. Egyelőre mindkét effekt megy, de ha stabilan működik a beépített, akkor lekapcsolom az általam felrakottat.

Megjegyzések (1)

  1. Horváth Gyula szerint:
  2. Mindenütt megy a beépített lightbox, csak a 8box sablonjában a nyitóoldali összefoglalót készítő js megöli. Itt a nyitóoldalon felpattanó képek talán furcsák is lennének, ezért itt marad az általam föltett Lightbox 2.

    Egyébként ahogy olvastam panaszkodnak is páran a váratlanul megkapott lightboxra. Valóban elkelne rá egy beállítás, hol jöjjön és hol ne.

     

Megjegyzés küldése

Népszerűek